Olet täällä

Valitsemalla Capnovan virtuaalipalvelimen saat aina käyttöösi oman IP-osoitteen ja tarvittaessa useampia. Kuten pilvipalveluissa yleensäkin, maksat vain ja ainoastaan siitä tilasta, jota yrityksesi tarvitsee. Huoletonta ja kustannustehokasta!

Tarvittavien IT-palveluiden tuottaminen pilvestä on nykyaikaa ja tehostaa liiketoimintaa. Virtualisoitujen alustaratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet antavat tilaisuuden hyödyntää IT-strategiassa tarvepohjaista IT-palvelumallia, jonka avulla saadaan tehostettua liiketoiminnan kehitystä ja kustannusten hallintaa. Pilvipalvelut sallivat organisaatioiden tarpeiden esim. uusien ratkaisujen tai palveluiden tehokkaan ja nopean käyttöönoton.

Pelaa varman päälle, liitä palvelimeesi novaSafe VM varmistusratkaisu

novaVirtual mahdollistaa uusien palveluiden kehityksen pienellä ja edullisella kapasiteetilla. Kun uusi palvelu on valmis tuotantoon voidaan kapasiteettia helposti lisätä. Aina sopivan kokoinen ja sopivan hintainen.

Capnova luottaa novaVirtual -ratkaisuissaan tehokkaaseen ja maailmalla käytetyimpään VMware vSphere-alustaan. Virtuaalikoneiden käyttöjärjestelmänä voidaan toimittaa esimerkiksi CentOS Linux -käyttöjärjestelmä tai Microsoft Windows Server 2012R2. Kysy myös muita vaihtoehtoja!

novaVirtual virtuaalipalvelin
Hinnat alkaen: 
25.00 €/kk