Olet täällä

Räätälöidyt ratkaisut

Olemme paketoineet Capnovan palvelut sopimaan useimpien asiakkaittemme tarpeisiin, mutta voimme myös räätälöidä juuri teidän yrityksenne tarpeeseen sopivan kokonaisuuden. Kartoitetaan teidän tarpeenne ja tulevaisuuden suunnitelmanne yhdessä. Meillä on yli kymmenen vuoden ammattitaito ja kokemus joiden avulla löydämme varmasti parhaan paletin, jotta saatte kustannustehokkaan, toimivan ja yrityksenne kasvun mukana skaalautuvan ratkaisun.

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja aina yksittäisestä palvelimesta laajoihin monitasopalveluihin. Mitkä ovat teidän tarpeenne? Mietitkö miten ulkoistat luotettavasti kehityksen ja tuotannon hallinnan ja ylläpidon? Voinko luottaa siihen, että palveluun ei tule katkoksia tai virhetilanteita? Onko tiedot turvassa?

Capnovasta saat hybrid-, virtualisointi-, tietoturva- ja verkkopalveluratkaisut. Mitä tämä tarkoittaa suomeksi? Täytä lomake ja pyydä yhteydenottoa, niin me kerromme. Voit luonnollisesti soittaa tai laittaa sähköpostia. Kaikki kanavat toimivat ja me olemme valmiita auttamaan yritystäsi omalta osaltamme vaikka saman tien!

Millaisen palveluratkaisun sinä tarvitset yrityksellesi?

Oletko perustanut uuden yrityksen tai kokenut konkari, joka on hoitanut verkkoasiat omin voimin tai haluatko kenties vaihtaa palvelun tarjoajaa? Capnovasta saat luotettavan, kotimaisen ja kokeneen kumppanin vastaamaan tarpeisiisi.

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pääsääntöisesti jo saman arkipäivän aikana.

wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf