Olet täällä

Referenssit

Ilman asiakkaita ei ole Capnovaa. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on lähes 2000 asiakasta. Asiakaskuntamme on ollut ilmeisen tyytyväinen saamaansa palveluun; pisimmät asiakassuhteemme ovat jatkuneet jo yli 10 vuotta. Capnova ylläpitää yli 1000 yrityksen kotisivu- ja sähköpostipalveluita ja meillä on asiakkainamme niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja haluamme olla mukana tarjoamassa alustaa, turvaa ja välineitä kasvattaa ja kehittää teidänkin yritystänne. 

Asiakkaitamme ovat mm.

Helmikaivos Oy

Helmikaivos Oy

”Otimme palvelut sattumalta Capnovalta reilut kymmenen vuotta sitten, eikä kilpailevia tarjoajia ole sen jälkeen tarvinnut miettiä. Palvelu on pelannut moitteetta ja olemme saaneet kysymyksiimme vastaukset nopeasti. Meille on tärkeää, että palvelumme sijaitsevat Suomessa.”

Teppo Örmä, innovaattori, Helmikaivos Oy / Dental Pearls / HowKnow

Jips Oy

Jips Oy

”Meille tärkeää on palveluiden hinta ja sijainti. Capnovalta olemme saaneet henkilökohtaista palvelua erittäin nopeasti ja heidän ammattitaitonsa on erinomainen. Heiltä saamamme henkilökohtainen asiakaspalvelu on ylittänyt odotuksemme. Capnovan asiantuntijoilla on selkeästi halu ratkaista asiakkaan ongelma ripeästi ja asiakkaan etujen mukaisesti.”

Raija Sundgrén, toimistopäällikkö, JiPS Oy

Oeoe evolving Office Oy

ÖÖ-evolving Office Oy

”Olemme alusta lähtien saaneet Capnovalta juuri sitä mitä olemme tilanneet. Meille on tärkeää, että palvelumme ovat Suomessa ja vieläpä Tampereella. Capnovan toiminta on nopeaa ja moitteetonta, täyden kympin arvoista sekä asiakaspalvelultaan että toimivuudeltaan. Capnova on ylittänyt kaikki odotuksemme!”

Janne Mäkinen, ÖÖ-evolving Office Oy

Valokuvaamo Studio 86

Sastamala Visual Oy

”Capnova on paikallinen ja hyvin asiallinen yritys, joka korjaa asiakkaansa ongelmat nopeasti. Meille on tärkeää saada Suomalaista palvelua Suomesta ja vielä järkevään hintaan.”

Hannu Aro, toimitusjohtaja, Sastamala Visual Oy

Elcoline

Elcoline Oy

”Meille on päivä päivältä tärkeämpää, että palvelut tuotetaan Suomalaisilta palvelimilta. Tähän tarpeeseen Capnova on juuri sopivan kokoinen yritys, joka on tarjonnut katkotonta palvelua kotimaisilta palvelimilta kilpailukykyiseen hintaan. Capnova reagoi nopeasti meidän kysymyksiin ja ongelmiin.”

Jere Räisänen, toimitusjohtaja, Elcoline Oy

Luotta Oy

Luotta Oy

”Jo ennen varsinaisen yhteistyön alkamista Capnova teki hyvää duunia ja vakuutti meidät proaktiivisuudellaan. Itse asiakaskokemus tähän mennessä on ollut selvästi henkilökohtaisempaa ja asiakaspalvelun tekninen osaaminen ja reagointikyky parempaa kuin mitä olemme vastaavilta palveluntarjoajilta tottuneet saamaan.”

Joni Saari, CEO, Luotta Oy

DiCode Oy

"Capnovalta saamme tarvitsemamme 24/7 toimivat ja luotettavat palvelinhotellipalvelut. Palveluiden joustavuuden ja räätälöitävyyden lisäksi arvostamme Capnovan henkilöstön hyvää tavoitettavuutta." 

Janne Sikiö, toimitusjohtaja, DiCode Oy

Capnovan referenssit Func Food

Func Food Finland Oy

"Käytämme useita Capnovan palveluita, joiden toimivuus ja luotettavuus on meille tärkeää. Palveluiden hallinta on helppoa ja kohdallaan olevan hinta-laatusuhteen pohjalta yhteistyömme Capnovan kanssa on kestänyt jo yli 10 vuotta."

Mikko Sederholm, Func Food Finland Oy