Olet täällä

Webpalvelut

Laita verkkosivut tai verkkokauppa vaivatta pystyyn. Saat sähköpostit, domainit, verkkolomakkeet samalla kuntoon ja asiakkuuksien hallintaan löydät ratkaisun myyntiä tukemaan. Capnovalta löydät kaikki verkkopalvelut kattavasti ja helposti!

Olemme räätälöineet nopeasti käyttöönotettavat nettipalvelut paketeiksi, jotka tunnetaan novaHotel (verkkosivut), novaShop (verkkokauppa), novaForms (lomakkeet) ja novaDesk (asiakkuuksien hallinta) -nimillä. Verkkosivu- ja nettikauppa -paketit on valmiiksi mietittyjä, jotta sinun ei tarvitse kuin valita kuinka paljon levytilaa tarvitset. Kaikki muu löytyy automaattisesti paketista. Helppoa!

Webpalvelumme

novaHotel

Kotisivut, ilmainen verkkotunnus ja sähköpostit samassa paketissa

novaDesk

Tehosta viestiliikennettä, paranna asiakkuuksien hallintaa ja myyntiä

novaForms

Kerää, käsittele ja lajittele tietoja muokattavilla nettilomakkeilla

novaShop

Laita näppärästi verkkokauppa pystyyn ja kauppasi on auki 24/7

 

novaHotel webhotellipalvelu

Sähköpostit ja kotisivut ilmaisella domainilla helposti ja halvalla. Sinä valitset vain tilan tarpeen. Kaikki muu on valmiiksi mietittynä!

Hinta alkaen 4,14 €/kk

novaShop verkkokauppa

Avaa oma verkkokauppa jo tänä iltana! Yli 100 valmista sivupohjaa, monipuoliset liitännäiset, helppo hallinnoida ja tukea on saatavissa.

Hinta alkaen 16 €/kk

novaForms lomakepalvelu

Tee kyselyt nettilomakkeilla helposti, muokkaa valmiita pohjia ja lisää sivuillesi. Helposti selaimella ilman asennuksia. Megahalpaa, mutta luxusominaisuudet!

Hinta alkaen 7,80 €/kk 

novaDesk CRM asiakaspalveluhallinta

Täydellinen CRM ja vielä enemmän! Nopeuta sähköpostien käsittelyä, paranna asiakashallintaa ja tehosta myyntiprosessia. Helppo ja suomenkielinen.

Hinta alkaen 35 €/kk