Olet täällä

Oletko nettisivuja tekemässä, mutta sinulta puuttuu työvälineet? novaHotel on Capnovassa nikkaroitu verkkopalvelupaketti (webhotelli) juuri tähän tarkoitukseen. Sinun ei tarvitse olla it-guru tehdäksesi kotisivut. Riittää, että olet oman alasi asiantuntija.

novaHotel palvelussa on valmiiksi mietityssä paketissa kaikki verkkonäkyvyyteesi tarvittavat asiat, kuten oma verkkotunnus (esim. yritys.fi) ja sähköpostipalvelut rajoituksetta. Sinun tehtäväksesi jää vain valita paljonko levytilaa tarvitset. Alkuun voit lähteä pienemmällä ja tarpeen mukaan kasvattaa sitä lennossa suurempaan. Palvelu sisältää myös laajan web-sovelluskirjaston josta asennat julkaisujärjestelmän tai muita sovelluksia webhotelliisi parilla klikkauksella ilman suurempia it-taitoja. Ja me Capnovassa autamme aina tarvittaessa.

Olitpa sitten yrittäjä, mainosmaakari tai yksityishenkilö, novaHotel -webhotellipalvelulla saat helppokäyttöisyyttä, nopean asiakaspalvelun ja tietoturvallisen ylläpidon. Palvelussa toimivat kaikki PHP-pohjaiset julkaisujärjestelmät (WordPress, Joomla, Drupal, jne). 

Palvelun tilaaminen on todella helppoa. Valitse tilauslomakkeesta vain webhotelliin tarvitsemasi levytilan määrän. Kaikki muu tarvittava on valmiiksi paketoitu ja kaikki ominaisuudet sisältyvät automaattisesti hintaan - ei yllätyskuluja. Online maksutapoja (verkkopankki, luottokortti) käyttäen palvelut ovat käytössäsi heti tilauksen tehtyäsi.

Heti hommiin! Saat kotisivut vielä tänään näkyviin, kun tilaat palvelun verkkomaksulla tilauslomakkeellamme

 

 

novaHotel webhotellipalvelu
Hinnat alkaen: 
4.14 €/kk